Jag tatuerar Julians handled.

 

 


Tatueringar.

 

 



Jag tatuerar mig själv.

 







Gårdagen!


Hej! Ja nu sitter jag hemma hos Alex, han ska tatuera några vänner. Hans första gång så får se hur det går! Men igår var ju min födelsedag och det spårade väl ut lite, haha. Så tänkte berätta hur hela dagen var och vad som hände...

Det började med att när jag vaknade kom mamma, Johan och Bosse upp och sjöng för mig och fick öppna två presenter. Jag märker att dom vill att jag ska flytta hemmifrån, eftersom jag fick typ massa glas, tallrikar och bestick, stekpanna, kastrull och grejer. Vägra bara att dom säger att jag ska flytta hehe. Men sen gick vi ner och fikade, blev glass-tårta och kaffe till frukost mums. Så satt vi och pratade lite. Sedan stack Bosse och mamma sa att jag skulle vara klar och fixad till klockan 5. Dom hade något hemligt på gång till mig. Sen duschade jag och fixade mig och så åkte vi in mot stan.

När vi var inne i stan, slussen, så mötte vi Alex och Joel, jag hade ingen aning om att dom skulle komma så det var kul att dom var där. Sen gick vi ner till hamnen i slussen och så stod alla mina släktingar där. Och så såg jag vad vi skulle göra, åka någon räkbåt haha. Men det var trevligt, vi satt och åt räkor och drack öl. När vi hade ätit klart började vi dricka mer och tog shots. Sen var det någon tjock gubbe som skulle spela och sjunga och Alex och Joel blev lite crazy och började dansa bland alla gamla tanter. Eftersom det bara var tanter på båten. Men vi hade det jävligt kul på båten iallafall. Och så fick jag mer presenter där, presentkort på ikea, haha dom vill att jag ska köpa möbler och flytta. Sen fick jag en Affliction t shirt av Alex och Joel, lätt den bästa presenten! Klockan 11 var båten tillbaka i slussen och vi gick av och jag och mina grabbar skulle vidare till Harry B James.

Sedan gick vi till Harrys. Där träffa vi som vanligt Frida och Basen, trevligt! Vi hade det kul och drack och jag spelade black jack men förlorade som vanligt. Det gör man alltid, går det bra i början så förlorar man tillslut. Men sen var det någon idiot som dunkade ett glas i bordet så det gick sönder och allt splitter flög på min hand, blev inge allvarligt men jag skrek åt honom och frågade vad fan han höll på med. Så han blev utslängd iallafall. Men sen fortsatte vi dricka och ha kul. Men lite senare så ringde Danielle och sa att hon var på sjukhuset och hon grät. Hon berättade att några killar brännt hennes hand så hon fick brännskador. Jag blev så jävla arg så jag försökte ringa alla jag känner som har körkort och frågade om någon kunde köra oss till falun där Danielle bor. Ingen kunde. Jag försökte till och med ta en taxi dit men det var för dyrt tyvärr. Men medans jag Joel och Alex stod där och snacka så kom det fram en kille och börja snacka, och Joel sa, "det är inte rätt tillfälle att snacka med oss, kan du gå" men han bara flinade och typ började jiddra med oss. Men hans två kompisar tog bort honom och gick iväg. Och vi gick efter och så knivhotade han mig och sa att han skulle hugga mig i magen. Men jag bara sa att han skulle ta upp den och visa men det gjorde han inte. Sen drog hans vänner bort honom och dom gick. Sen såg jag dom på andra sidan gatan så jag sprang över och frågade om han var ute efter bråk, och frågade om han hade kniv och frågade hans vänner och dom sa att han hade det. Sen gick dom mot tunnelbanan vid plattan och jag gick och sa till Alex och Joel att han knivhotade mig så då blev dom lacka så vi sprang efter dom och mötte dom vid ingången till tunnelbanan. Och Alex går fram till honom och frågar varför han knivhotade mig. Sen hörde jag inte mer och helt plötsligt börjar båda dom veva knynävar mot varandra och joel hoppar in och börjar slå killen. Sedan flyger alex ner på marken och då var jag tvungen att hoppa in. Fick då en smäll på käften men det var inge fara. För han fick då mer stryck än oss. Sen såg jag vakter sprang mot oss och så gick jag till dom och sa att det var bråk. Sedan fick vi stå och förklara för vakterna vad som hänt. Och jag sa att han knivhotade mig, men så står alla dom och nekar till att han inte gjorde det. Klart dom gör det, dom vill ju inte åka fast. Vi satt och väntade på polisen men det tog så lång tid så vakterna tog våra uppgifter så polisen får ringa oss så man får berätta vad som hände. Men jag hade tur, jag gick därifrån oskadd men Joel och Alex var det lite värre för. Joel fick en smäll på munnen så han fick ett sår på innerläppen, Alex Började blöda näsblond så det rann ner i hela hans mun. Hans hand var blodig och han hade fått sår där med. Det hände lite mer saker men orkar inte ta allt, har nog sagt tillräckligt. Men sen tog vi nattbussen hem och så var den roliga kvällen över!



Happy Birthday!




Jag tatuerar Julians hand.






Skisser.




 

Tatueringar.


 

 


Enjoy my blogg!


Hej, det här är min blogg. Har aldrig haft en blogg innan men hoppas ni kommer gilla den.
Här ska jag skriva lite om mitt liv, mitt största intresse, tatueringar.
Ska försöka att vara så aktiv jag kan och uppdatera.
Så läs/kommentera och enjoy my blogg!