Kommentarer är bra!


Ja jag som nog alla gör gillar att få kommentarer, väldigt trevligt! haha
Men ni borde börja kommentera lite mer här i bloggen med?!




Skisser.





Tatueringar.

 

 

 

 

 

 


Tatueringar.









Tatueringar.








Hemma igen!


Ja så var man hemma i sthlm igen. Lite tråkigt men ändå skönt. Men hatar att åka tåg helt ensam i 5 timmar! Men bra att jag kan sysselsätta mig med att rita. I torsdags när jag kom till gbg hyrde vi film och köpte godis och hade myskväll bara, i fredags gjorde vi inte mycket, åkte och skulle träffa massa folk men var helt onödigt så åkte hem och kollade på film, i lördags åkte vi in till stan en stund och gick runt och sedan åkte vi hem och lagade mat och sedan tatuerade jag Sophia. Var planerat att jag skulle åkt hem igår men fanns ju inga biljetter kvar så fick ta en som gick imorse. Så igår gick vi och fikade och sedan åt vi pizza hemma och sen gick vi på bio och såg "gamer" riktigt bra film tycker jag. Tack för en trevlig och mysig helg bästa Sophia! Nu är jag helt slut och vill bara sova men måste hålla mig vaken så jag kan somna tidigt ikväll istället. Puss!



Göteborg nästa!


bye sthlm nu drar jag till göteborg, brb
smsa med mig när jag sitter på tåget, 0707544455
puss



Vill du tatuera dig?



Är det någon som är intresserad utav att bli tatuerad? Då tycker jag du ska fråga mig! Om du vill ha en tatuering men inte riktigt vet vad så fråga mig, jag kan skissa en åt dig. Hjälper till med allt så gott som jag kan. Följer efter kundens önskemål.

Jag använder sterila nålar, alltid! Har medel som bakteridödande och vaselin. Använder alltid nya latex handskar och ser till att området jag tatuerar i är rent. Så det finns ingen risk för att få sjukdomar som T.ex. Hiv osv.

Priset varierar och beror på hur stor tatueringen är. Och priset diskuteras mellan mig och kunden. Har satt en prisgräns på 100 kr, inte under det. Brukar ligga på mellan 100-500 kr. Men beror ju helt på hur stor tatueringen är!

Jag tatuerar inte folk under 15 år och är du under 18 år vill jag se ett godkännande av föräldrar. Ett intyg måste fyllas i av kunden som ska tatueras för att godkänna det. Det är till för risksäkerheter.

Om någon är intresserad eller bara har tänkt på skaffa en tatuering så finns jag alltid till, nästan varje dag!
Så bara att maila mig, ringa mig om du vill ha hjälp eller vill bli tatuerad.

Kontakta mig:

Mail:
[email protected]
Tele: 0707544455




Tatueringar.










On my mind.



Jag förstår inte, ena sekunden tror man att man har massor med vänner som finns där för en. Men när man väl behöver dom är dom borta. Så känns det. Jag vet jag har gnällt och klagat mycket nu senaste tiden. Men mår inte bra. Så det är inte det att jag tycker synd om mig själv. Men jag vet inte min väg i livet, vart jag ska börja. När ska mitt liv börja? Jag sitter här framför datorn dag in och dag ut och tänker på allt. Känns som jag sitter och väntar på något. Men vad? dunno. Det var så mycket skit förut som hände så därför gör minsta lilla sak nu så att jag mår sämre. Ingen är som man tror dom är, alla förändras. Säger inte att jag är perfekt, även jag handlar det om. Jag blir bara så arg på mig själv, att jag alltid ska göra bort mig. Jag vill bara ha någon vid min sida, som jag kan krama om och säga "jag älskar dig" till den. Någon som alltid finns för mig. Just nu har jag ingen, alla bara tinar bort för varje dag som går. Vet inte vad jag ska göra, kanske ta en "paus" från alla, inte höra av mig till någon på någon vecka. I dont know.

I just wanna hold you in my arms and kiss you, baby.
You will always be my little sunshine, my lifeline.



On my mind.



jag vet ingenting längre, känner mig förvirrad. vet inte vad jag vill i livet. allt känns så meningslöst bara. allt jag gjort under mitt liv har bara blivit fel. jag gör alltid bort mig, misslyckas hela tiden. inget blir som jag tänkt mig. jag blir alltid lämnad kvar. men det är väl mig det är fel på. vad gör jag för fel? jag känner mig så jävla misslyckad. alla får en bra uppfattning av mig men sedan ser dom vilken idiot jag är, tydligen så är jag det. jag ångrar massor här i livet. ångrar saker som jag gjorde för ett år sen, som jag gjorde nu för typ 3 veckor sen. och det att jag alltid blir lämnad, min pappa lämnade mig och min familj när jag var 8 typ, var jag ett misstag? eller var det bara han som var dum i huvudet och valde knark istället för sina egna jävla barn! jag är så jävla trött på allt, ser ingen mening med livet. ja nu låter jag som någon deprimerad unge som vill ta livet av sig. nej det vill jag inte! men är så less på allt. orkar inte försöka mer. inget hjälper ju. vad jag än gör blir allt bara värre. vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till. ska jag bara fortsätta såhär och kämpa tills allt blir bra? men just nu känns det som det aldrig kommer bli bra igen. och allt skit nu.. ja jag gjorde bort mig. jag har gjort allt jag kan. men inget verkar ju funka. är så trött på att ge allt man kan men inte få något tillbaka. säg bara som det är. jag är inte dum. allt du skriver så förstår jag ju. även fast du sagt att aa du vet så börjar jag fundera ändå. men säg bara som det är. helt ärligt. för jag orkar inte mer. ja jag är misslyckad, en idiot, en dålig kille. önskar bara saker och ting kunde bli annorlunda, önskar jag kunde spola tillbaka tiden och göra allt som blev dåligt bra igen. men det vet jag att det är omöjligt. så jag vet inte vad jag ska göra. jag tror ingen egentligen vet hur dåligt jag mår. jag visar inte direkt det. men nu kanske folk vet det. jag går och tänker på allt skit varje dag. tänker på min pappa, min mormor, som dog för 2 år sedan typ som jag saknar så mycket som stog mig nära, min mamma, som allt bara går åt helvete men som jag ändå älskar, tänker på vad jag gjorde för fel med mitt ex, tänker på dig! men tydligen får man bara en chans i livet, "one life, one chance".

tired of trying, sick of crying, yeah I'm smiling, but inside I'm dying



Tatueringar.






Affliction.

 


Dom är så sjukt snygga! Men det är de att dom kostar så jäklans mycket.

Den första bilden, den t shirten fick jag när jag fyllde år, gissa vad den kosta?

899 kr, helt insane!